PROGRAM EFTERÅR 2018.

OK-Haderslevs virksomhed består i klubmøde hver onsdag fra en onsdag i september med en udflugt en onsdag i maj og afslutning før julen.

 

Mødet begynder med dagens emne i multisalen i "Bispen" kl. 14, og kaffen serveres ca. kl. 15.

 

Kaffepris 40,- kr.


Årskontingent 200 kr. for kalenderåret.
 5. september     En fortæller-kone fra heden.

Ruth Dein fra Skive, brænder for den levende fortælling, om hændelser og oplevelser fra sit mangeårige arbejde for hjemmeplejen. Det vil fortrinsvis foregå på dialekt (Fjandbomål).

12. september   Samer og Nordmænd.
Bodil Lilliegaard, der er præst i Rudkøbing, vil fortælle om sit arbejde som præst blandt Samer og Nordmænd, i midt- syd- og Nordnorge.

19. september   Foredrag som frivillig.
Grethe Graversen, Haderslev vil berette om sit arbejde som frivillig i Frankrig – på et børnehjem på Cambodia og Cameron m.m.

26. september   På motorcykel fra Danmark til Sydafrika.
Flemming Ehlert Jørgensen, Haderslev vil fortælle om sin rejse på motorcykel fra Danmark til Nordkap og Cape Town i Sydafrika. En tur på 4 måneder – gennem 33 lande.

3. oktober          En historie om en succesfuld integration.
Fatima Osborne København voksede op som fårehyrde på de somaliske stepper. Vandrede fra sted til sted for at finde nye græsgange. Flygtede fra borgerkrigen til Etiopien og senere til Danmark.

10. oktober        Musikalsk optræden.
Guitarist og sanger Westfall og harmonikaspiller og sanger  Grand, er to unge friske mænd, der danner en festlig og fyrig duo.

17. oktober        Musik med lokale musikere.
Karl-Johan Berkwill, Trine og Allan Ørslev vil spille god musik for os, og få os til at synge med af karsken bælg.
  
24. oktober       Lysbilleder og foredrag om Hospitalskibet Jutlandia.
Poul Rochler fortæller og viser billeder omkring Jutlandia som hospitalskib i koreakrigen 1950 og om hvordan Danmark gennem FN gav tilsagn om denne assistance.

31. oktober       Fortolkning af H.C. Andersens liv.
Per Hammerich, Roskilde vil give os en spændende oplevelse ved at fortælle om den gamle digters liv, og krydre fortællingen med kendte og ukendte eventyr..
 
7. november     En fascinerende historie om at rejse i Grækenland.
Foredrag af Leo Schmidt omhandlende de fantastiske myter om antikkens guder og mennesker, som ligger dybt i grækernes sjæl.

14. november   Eftertænksomhed og personer fra TV-programmer.
Tidligerej ournalist Per Hansen vil holde et foredrag om eftertænksomhed og personligheder, der er lavet TV-programmer med.

21.november    Tivoliprinsesse, millionær og krokone.
Annemarie Hessellund Beanland fik et lyst sind i vugge-gave og en barndom som tivoliprinsesse. Rejset landet rundt om sommeren og boede i herskabsvilla om vinteren. Som voksen ophold udlandet - millionær og krokone.

28. november   Dejlig juleunderholdning.
Lise Nee, der kommer med dejlig juleunderholdning, er uddannet på Musikkonservatoriet. Hun har haft flere hovedroller på de københavnske storscener og har turneret i både ind- og udland.

12. december    Juleskikke i landsdelen – underholdning af børnekor.
Christa Hansen, Haderslev vil sætte os ind i forskellige juleskikke i vor landsdel efterfulgt af underholdning af børnekoret fra den Kristne Friskole.
Programmet for de enkelte arrangementer og foredrag er trykt i en folder, som kan udleveres hver onsdag ved arrangementet eller findes på bibliotekets hylder i stuen i "Bispen". 

 


 

 
* OK-Haderselv v/formand Elly Pedersen tlf. 74 53 26 21 e-mail: toftvej@mail.dk *
Lav din egen hjemmeside med mono.net