PROGRAM FORÅR 2018.

OK-Haderslevs virksomhed består i klubmøde hver onsdag fra en onsdag i september afsluttende udflugt en onsdag i maj.

 

Mødet begynder med dagens emne i multisalen i "Bispen" kl. 14, og kaffen serveres ca. kl. 15.

 

Kaffepris 40,- kr.


Årskontingent 200 kr. for kalenderåret.

10. januar     Fejring af Nytår.
Inge-Marie – kendt fra Dræsinebanden – kommer og underholder med populære og nostalgiske evergreens bl.a. af kendte danske sangerinder.

17. januar     En kulturrejse langs den jyske vestkyst.
Mette og Poul Nørup, Esbjerg fortæller i ord og billeder om deres cykeltur fra Rudbøl til Skagen, om naturens og kulturens mangfoldighed i det unikke kystlandskab.

24. januar     De mystiske øer – Færøerne i ord og billeder.
Hans Eiler Hammer vil med stor passion fortælle om øerne ude i Atlanterhavet. Foredraget krydres med gode fortællinger fra Færøerne.

 31. januar    Kong Alkohol i spadseredragt og høje hæle.
Anna Marie Aggerholm fortæller om sine 17 år som aktiv alkoholiker og hvordan alle omkring hende lod sig manipulere af hendes benægtelse og løgne.

7.  februar    Med forsvaret til verdens brændpunkter.
Et interessant foredrag med Bjarke Jensen, som fortæller om at være udsendt til verdens brændpunkter og hvordan oplevelserne har formet ham til den han er i dag.

14. februar   Årets gang i Dannevang.
Henning Frandsen fortæller om de danske fester, højtider og traditioner. Begivenhederne er et mix af kristen og førkristen arvegods og bliver illustreret i ord og billeder.

21. februar   Reformation i Sønderjylland.
Museumsinspektør Lennart Madsen fortæller om begivenhederne i Haderslev og hvordan reformationen fik indflydelse på det enkelte menneske dengang og i dag.

28. februar   Strejftog i Højskolesangbogen.
Christian Dyrst sidder ved klaveret og tager os med på strejftog i Højskolesangbogen. Alt sammen kædet sammen med humor og stort indblik i både musik og historik.
 
 7. marts      Afrika.
Med billeder, livshistorier og kolde fakta tager Vibe Rask Grøn os med på en spændende og munter rejse, helt ud i landsbyerne, hvor vi oplever livets mangfoldighed.

14. marts     Humor og alvor ved Himmerigets port.
Peter Værum holder et foredrag fyldt med muntre historier om at snakke med Sankt Peter, men også et foredrag med alvorlige perspektiver.

21. marts    Det syngende postbud.
Henning Vad – kendt som Post-Henning - underholder med Dansktop musik. Optræden bliver serveret med Henning Vads lune væsen, glimt i øjet og flotte sangstemme.

28. marts    Påskeugen – mødet aflyst.

 4. april      Søn af en krigssejler.  
Mads Sandemann fortæller en gribende og barsk fortælling om sin far, der overlevede anden verdenskrig og om stoltheden ved at vokse op som søn af en krigssejler.

11. april     Det skal mærkes at vi lever.
Søren Lodberg Hvass fortæller om Benny Andersen og hans forfatterskab, med uddrag af udvalgte tekster, som belyser hans livs- og menneskesyn.

18. april    Sangens fortælling og fortællingens sang.
Der er fart over feltet, gode og muntre historier undervejs og klaverspil, der rykker, når Vestager Tybjerg sætter sig bag klaveret .

25. april    Når søndag er arbejdsdag.
Sognepræst Johannes Gjesing fortæller om sit liv fra ung studerende til livet som sognepræst i Sønderjylland.

 2. maj       Et letsindigt ord.
Duoen Karoline Budtz og Jens Chr. Kwella fokuserer i ord og toner på musikken i Danmark under besættelsen suppleret med små fortællinger.

 9. maj       Sommerudflugt. – Information herom senere.
 


 
* OK-Haderselv v/formand Elly Pedersen tlf. 74 53 26 21 e-mail: toftvej@mail.dk *
Lav din egen hjemmeside med mono.net